GALERIE FOTO Tulcea: Cristina Bondoc are talent!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tulceanca de 22 de ani și partenera ei de scenă, Alina Dincă (20 de ani) din București, se numără printre favoritele competiţiei Pro TV „Românii au talent“.

Tânăra de 22 de ani din Tulcea a făcut duet cu colega ei, Alina Dincă (20 de ani) din București. Ideea a aparținut mamei Alinei. Fetele au făcut senzaţie în a doua emisiune, difuzată vineri, 25 februarie.
Cristina Bondoc a studiat din clasa I la Liceul de Artă George Georgescu din Tulcea, unde a urmat cursuri de vioară, apoi de canto clasic. „Eram un copil şi tot ceea ce visam era, de fapt, să fiu viitoarea Mariah Carey“, spune Cristina.


Profesorul de canto

Profesorul ei de canto, Monica Micula, povesteşte despre Cristina că s-a făcut remarcată prin perseversenţa ei şi prin seriozitatea cu care a lucrat în toţi cei patru ani de liceu. A avut numai media 10 la Canto, ceea ce înseamnă foarte mult la profesorul Micula. „Cristina a fost elevă la canto clasic, dar a optat pentru drumul muzicii uşoare. Există o diferenţă extrem de mare între cele două. Muzica uşoară a fost alegerea ei, este pasiunea ei. Dar trebuie să recunosc că are un talent deosebit, o lejeritate deosebită în voce“.
A devenit cunoscută publicului prin experiența Megastar de la Prima TV, unde a fost considerată cea mai bună voce. În 2009 a primit marele trofeu al festivalului „Nufărul Alb“, premiu înmânat de „Adevărul Holding“.
S-a lansat la „Nufărul Alb“


Lavinia Brânzoi

Cristina spune despre mulţi profesori şi prieteni că au ajutat-o să reuşească în carieră. Despre Lavinia Brânzoi, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, însă, spune că a fost pentru ea „o a doua mamă“.
Lavinia Brânzoi, ne povesteşte cum a cunoscut-o pe Cristina şi cum s-a lansat tânăra la Tulcea: „În 2002 a participat la un festival de la Focşani, iar eu am aflat de la colegii de acolo despre vocea ei extraordinară. Nu era normal, o tulceancă de-a noastră se duce la Focşani şi nu vine la noi, la festivalul «Nufărul Alb». Aşa că am contactat-o la liceu şi ne-am întâlnit. Era mititică şi timidă. Stătea în uşă şi spunea că se înscrie şi ea la festivalul din anul următor...“, îşi aminteşte Lavinia.
Şi-a întreţinut familia cântând la nunţi şi botezuri



Acum trei ani mama ei a rămas şomeră, salariul de şofer al tatălui fiind singura sursă de venit. Dar și tatăl ei a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală. Pentru a-şi ajuta familia, Cristina a început să cânte la nunţi şi botezuri. Operaţia tatălui ei costă 2.000 de euro, o avere pentru ei. Au început să strângă bani, făcând chetă de la prieteni, rude şi apropiaţi. Dar tot mai are nevoie de 1.000 de euro. „Pentru tatăl meu fiecare clipă înseamnă foarte mult, deoarece fiecare zi în plus fără această operaţie poate duce la complicaţii majore“, spune Cristina.

VEZI AICI MAI MULTE POZE CU CRISTINA BONDOC!


Anul trecut sora ei, Andreea, a terminat liceul, dar nu a avut bani să meargă la facultate, aşa că a plecat în Spania să strângă bani pentru operaţie.

Cristina şi Mihai Trăiastariu:

image
image
image



Sursa: Youtube

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite