GALERIE FOTO Creştere spectaculoasă a numărului de turişti străini în Delta Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foarte mulţi turişti au fost nevoiţi să apeleze la „particulari“
Foarte mulţi turişti au fost nevoiţi să apeleze la „particulari“

Delta Dunării revine în topul destinațiilor turistice cu cea mai mare creștere a numărului de turiști străini, arată datele Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Turism. Astfel, numărul vizitatorilor străini care au ajuns în deltă a crescut în acest an cu 50%.

Informaţia este furnizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Cele mai mari creșteri ale numărului de turiști străini, în primele nouă luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut, au fost înregistrate în Delta Dunării (+45,2%), se arată într-un comunicat al MDRT.
„Am investit în Deltă cât n-a investit nimeni în ultimii 20 de ani!“
Ministrul Elena Udrea nu are niciun dubiu că aceste creşteri au fost efectele imediate ale investiţiilor realizate de Ministerul pe care îl conduce.

Click pe poze pentru imagini cu investiţiile realizate de Elena Udrea în Delta Dunării în ultimii doi ani!

„Vorbim despre creșteri de aproape 50% a turismului în Delta Dunării într-un singur an! De ce altă dovadă mai clară este nevoie pentru a arăta că ceea ce facem astăzi facem bine? De când am preluat conducerea acestui minister, am investit în Deltă cât n-a investit nimeni în ultimii 20 de ani. Anul acesta am inaugurat portul din Sfântu-Gheorghe și Triunghiul Mănăstirilor, drumul care leagă cele trei mănăstiri dobrogene foarte vizitate de turiști, Celic Dere, Saon şi Cocoşu. Avem, apoi, investițiile masive în amenajarea plajei și a portului turistic de la Sulina. Și am dat doar câteva exemple“, comunică Elena Udrea.

Elena Udrea la Letea
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite