GALERIE FOTO Centrul de Informare Ecologică de la Sulina a fost reabilitat. Explicaţia: numărul mare de turişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de informare din Sulina (sursa foto: ARBDD)
Centrul de informare din Sulina (sursa foto: ARBDD)

Centrul de la Sulina a fost deschis în anul 1999, fără a beneficia de o consultanţă de specialitate. Conducerea ARBDD a decis că sediul trebuie extins şi modernizat pentru asigurarea accesului la informaţia de mediu şi conştientizarea publicului larg asupra necesităţii conservării habitatelor naturale şi a speciilor sălbatice de floră şi faună.

Având în vedere dezvoltarea turismului în zona Sulina, a fost necesar să se efectueze o reabilitare a Centrului de Informare şi Educaţie ecologică Sulina, astfel încât acesta să contribuie la atingerea obiectivului ARBDD de a creşte nivelul de informare şi conştientizare privind valoarea dar şi vulnerabilitatea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Astfel, au fost efectuate lucrări de reabilitare şi de extindere a spaţiului pentru activităţi educaţionale pentru copii cât şi a spaţiului expoziţional. Prin lucrările realizate s-a urmărit o tratare unitară a spaţiilor de lucru, din punct de vedere al dotărilor, confortului şi aspectului interior cât şi cel exterior“, spune guvernatorul Grigore Baboianu.

Centrul de informare din Sulina (sursa foto: ARBDD)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite