GALERIE FOTO Ce premii au obţinut elevii tulceni la Festivalul de la Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii tulceni, felicitaţi de conducerea Consiliului Judeţean
Elevii tulceni, felicitaţi de conducerea Consiliului Judeţean

Astăzi, de la ora 9.30, într-un cadrul formal, la sala „Dobrogea“ din cadrul Consiliului Judeţean Tulcea preşedintele CJ, Horia Teodorscu, i-a felicitat oficial pe tinerii elevi de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“ pentru premile pe care le-au adus acasă de la Festivalul de la Sighişoara.

Elevii tulceni din trupa de teatru a Colegiului „Spiru Haret“, coordonaţi de profesorul Vasile Moise, au reuşit să obţină marele premiu al Festivalului „Caragiale, contemporanul nostru“, după care au participat, cu piesa „Preţioasele ridicole“ a lui Moliere, la Concursul Naţional de Teatru Medieval de la Sighişoara.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Se numeşte astfel, dar nu este doar un concrus de teatru medieval. Este pur şi simplu un concurs de teatru, la care noi ne-am prezentat cu piesa lui Moliere“, a precizat Vasile Moise, profesor.
Aici au obţinut premiul al doilea, dar şi un premiu pentru costume (pentru care au mulţumit Teatrului Jean Bart din Tulcea), respectiv premiul pentru interpretare masculină (obţinute de Simion Septimiu şi Daniel Dinu).
Următorul pas: pe 10 august vor merge la Sibiu, acolo unde vor participa la Festivalul de Artă Populară.

Prof. Vasile Moise
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite