GALERIE FOTO Ambarcaţiunile de agrement scufundate de ninsoare, tot în apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei ambarcaţiuni de agrement care s-au scufundat în portul comercial din Tulcea duminică dimineaţă sunt în continuare în apă. Autorităţile spun că dacă acestea ar fi fost păzite, ninsorile nu le-ar fi putut scufunda.

Purtătorul de cuvânt al Căpităniei Zonale Tulcea, Petrică Rade, spune că încă nu s-a reuşit scoaterea ambarcaţiunilor din apă, dar că se lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei apărute în port după ninsorile din noaptea de 21 spre 22 ianuarie. „Una dintre ambarcaţiuni a fost legată de o maşină şi va fi trasă la mal. La celelalte două se lucrează acum cu pompe. Cel mai probabil mâine toate cele trei ambarcaţiuni vor fi scoase la mal“, spune Rade.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Evenimentul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 6.30, pe fondul depunerilor abundente de zăpadă: ambarcațiunile 9179 SL, 0636 Mc şi Răzvan, s-au înclinat, au îmbarcat apă şi s-au scufundat în proportie de 90 %  la mal.
Cele trei ambarcațiuni, deținute de trei persoane fizice, erau acostate în dana comercială a portului Tulcea, nesupravegheate. Nu au fost victime, iar şenalul navigabil nu a fost blocat.

image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite