GALERIE FOTO Ajutoare umanitare pentru localnicii defavorizaţi din Letea şi Periprava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutoare pentru localnicii din Deltă
Ajutoare pentru localnicii din Deltă

Ajutoarele aduse de voluntarii Crucii Roşii (peste 1.500 de kilograme de alimente şi 500 de kilograme de produse igienico-sanitare, în valoare de 13.350 de lei) au ajuns la persoanele defavorizate din localităţle Letea şi Periprava  din Delta Dunării.

Este vorba despre bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse, copii proveniţi din familii monoparentale sau abandonaţi de părinţii plecaţi să muncească în străinătate, familii cu multi copii, persoane cu handicap.
Ajutoarele au fost distribuite în cadrul proiectului „Banca de Alimente pentru încă 18 judeţe“ derulat de Crucea Roşie Română alături de Careffour România.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Nevoiaşii au primit alimente de primă necesitate: ulei, zahăr, orez, făină, fasole, paste făinoase, bulion, conserve de carne, pate-uri, biscuiţi , produse achiziţionate în cadrul proiectului, cărora li s-au adăugat produse igienico sanitare şi articole de îmbrăcăminte din depozitul local al filialei. Transportul ajutoarelor s-a facut cu ambarcaţiunea Crucii Roşii Tulcea, iar distribuţia acestora a fost realizată de voluntarii filialei, cu sprijinul autorităţilor din comuna C.A.Rosetti“, spune Simona Covaliov, şef al filialei Tulcea a Crucii Roşii.


Ajutoare pentru localnici
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite