GALERIE FOTO Accident rutier la intersecţia dintre străzile Viticulturii şi Babadag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident la ieşirea din oraş
Accident la ieşirea din oraş

În urma accidentului rutier un tânăr a fost transportat la spital. Băiatul este în afara oricărui pericol şi nu a necesitat intrarea în spital, spun cei care au ajuns la faţa locului.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, la ieşirea din municipiul Tulcea, în zona Peco. Din câte se pare, şoferul unui autoturism marca Hyundai circula pe varinată şi a intrat în coliziune cu un VW care venea de pe strada Babadag şi care a făcut stânga. Semaforul era funcţional.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Este şi vina mea. Dar şi celălalt şofer a forţat semaforul, a intrat în intersecţie pe ultima sută de metri cu viteză“, spune şoferul din Hyundai.
Pantaze Ilie (67 ani) din Tulcea, în timp ce conducea un Hyundai pe strada Viticulturii a efectuat manevra de depăşire a unui autoturism care se afla oprit pe banda de lângă axul drumului aşteptând culoarea verde a semaforului, moment în care a intrat în coliziune cu auto marca Volskwagen care circula din sens opus, auto condus regulamentar de M. Cristian (23 ani) din Tulcea.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui M. Cristian şi a pasagerului din auto VW, care nu au ramas internaţi în spital. Ambii conducători auto posedau permise de conducere. Niciunul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



Accident la ieşirea din oraş
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite