GALERIE FOTO A venit din Galaţi la Tulcea pentru a-şi pune capăt zilelor. Vezi aici cine este bărbatul găsit ieri plutind în port!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încearcă să îl readucă la viață
Încearcă să îl readucă la viață

Gălăţeanul de 47 de ani găsit ieri plutind în portul Tulcea a venit până aici pentru a-şi pune capăt zilelor. După o ceartă cu familia, acesta a plecat de acasă acum două zile cu scopul de a se sinucide. Când a fost văzut pe Dunăre, acesta încă mai avea puls.

Poliţia Transporturi şi un echipaj de la Inspectoratul de Poliţie s-au deplasat la faţa locului: bărbatul fusese văzut la Mila marină 37,5, chiar în portul Tulcea. În buzunarele bărbatului a fost găsită cartea de identitate şi un telefon mobil.
„Am fost informaţi că bărbatul avea puls atunci când a fost scos din apă, aşa că echipajul de Ambulanţă a încercat 40 de minute să îl resusciteze. A fost dus mai târziu la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a se continua manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile cadrelor medicale, acesta nu a fost readus la viaţă“, spune Ştefan Grigore, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea.


Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini!

A lăsat în urmă două fete de 10 şi 18 ani
Viorel Barbu (47 de ani) muncea la o firmă din Galaţi şi avea o familie frumoasă, spun cei care l-au cunsocut. Locuia împreună cu soţia sa şi cele două fete, una de 18 ani şi una de 10 ani, în satul gălăţean Schela. Erau o familie liniştită, fără probleme sociale. Nimănui din sat nu îi vine să creadă că o asemenea nenorocire s-a abătut peste familia Barbu.
Astăzi familia îndoliată a venit la Tulcea pentru a-i lua cadavrul de la morgă.

Gălățean de 47 de ani, găsit plutind pe Dunăre în portul Tulcea!
Cadavru găsit plutind în Delta Dunării!

Încearcă să îl readucă la viață
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite