GALERIE FOTO „Spiritul sărbătorilor de iarnă“ la muzeele tulcene. Vezi aici programul evenimentelor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea, în parteneriat cu Asociaţia Casiana Tulcea, deschide în data de 5 decembrie 2011, la ora 14.00, la Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării, evenimentul cultural „Spiritul sărbătorilor de iarnă“.

Programul cuprinde o serie de activităţi dedicate sărbătorilor de iarnă ce se desfăşoară în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Programul
5 decembrie, ora 14.00, Centrul Eco Turistic „Delta Dunării“: vernisarea expoziţiei temporare „Ghetuţa cu daruri“ şi expoziţiei de fotografie „Oamenii Deltei“. Evenimentele se încheie cu o serie de colinde oferite de Seminarul Teologic din municipiu.
5 decembrie, ora 14.45, Centrul Eco Turistic „Delta Dunării“: deschiderea expoziţiei cu vânzare „Ornamente şi decoraţiuni de Crăciun“ şi debutul campaniei „Fii şi tu Moş Crăciun“ (primii care dăruiesc jucării sunt elevii clasei a III-a A de la şcoala numărul 5 din Tulcea).
6 decembrie, ora 14.00, Muzeul de Istorie şi Arheologie: vernisarea expoziţiei de figurine de ipsos şi împletituri de sfoară realizată de elevii claselor a IX-a şi a X-a de la şcoala numărul 14 din municipiul Tulcea; serbare de Moş Nicolae realizată de copiii de la grupa mare a grădiniţei numărul 4 din Tulcea.
10 decembrie, ora 10.30, Centrul Eco Turistic „Delta Dunării“: atelierul „Podoabe pentru Crăciun“.
17 decembrrie, ora 10.30, Centrul Eco Turistic „Delta Dunării“: atelierul „Decoraţiuni pentru masa de Crăciun“.
20 decembrie, ora 14.00, Centrul Eco Turistic „Delta Dunării“: finalizarea campaniei „Fii şi tu Moş Crăciun“.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite