Furau fier vechi cu o maşină înmatriculată în Franţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră tulceni au prins aseară doi hoţi de fier vechi ce transportau o bucată de ţeavă în greutate de peste jumătate de tonă cu o autotutilitară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au verificat în trafic o autoutilitară marca Ford, înmatriculată în Franţa, în care se aflau F.C. de 44 ani şi P.F. de 39 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Tulcea. În interiorul autoutilitarei a fost descoperită o bucată de ţeavă, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente justificative.
Cei doi au declarat că au sustras respectiva ţeavă, în greutate de 562 kilograme, de la o societate comercială din municipiul Tulcea.
Poliţiştii de frontieră au ridicat ţeava estimată la 500 lei  şi au predat-o pe bază de proces verbal societăţii prejudiciate.
Pe numele celor două persoane depistate au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, furt calificat şi „distrugere, degradare sau aducere în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 208, alin. 1 şi art. 209, alin. a şi g din Codul Penal.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite