Fraţii din Babadag care au bătut şi ameninţat cu moartea un jandarm şi un poliţist au fost puşi în libertate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi fraţi Regep din Babadag au ajuns după gratii pe data de 10 august, la o lună de la săvârşirea faptei. Au stat numai trei zile în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, pentru că luni magistraţii tulceni au decis ca cei doi să fie puşi de îndată în libertate.

Tribunalul Tulcea a admis recursurile declarate de inculpaţii Demir Ismail şi Demir Regep, aflaţi în Arestul I.P.J. Tulcea. Instanţa a casat în totalitate încheierea din 10 august 2012, pronunţată de Judecătoria Babadag, care a decis ca cercetările faţă de cei doi să fie continuate cu fraţii Ismail în stare de arest preventiv.
Cei doi au fost puşi în libertate, dar au interdicţia de părăsi localitatea.
Regep şi Ismail Demir sunt acuzaţi că în luna iulie au proferat diferite injurii, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea la adresa unui lucrător de poliţie şi a unui jandarm, care la data respectivă formau o echipă mixtă pe raza oraşului Babadag, şi care se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.
Demir Regep l-a agresat fizic pe poliţist până l-a pus la pământ, după care a continuat să îl lovească.
În timp ce poliţistul era agresat de către Demir Regep, inculpatul Demir Ismail l-a agresat pe jandarm, căruia i-a aplicat o lovitură de pumn la nivelul feţei.
„Pe lângă agresarea  lucrătorului de poliţie şi a jandarmului, faptele comise au tulburat ordinea şi liniştea publică, deoarece persoanele care au asistat la incident au fost indignate de atitudinea celor doi inculpaţi faţă de cei doi lucrători care îşi exercitau atribuţiile de menţinere a ordinii publice“, spune procuror Laura Subţirelu.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite