Fostul director al Operei din Viena, în vizită la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Holender, fost director al Operei din Viena a ajuns la Tulcea ca invitat la Festivalul „George Georgescu“. Sâmbătă reputatul om de cultură s-a întâlnit cu primarul Constantin Hogea, prilej cu care a povestit și despre proiectele sale, proiecte ce include deja și tinerii muzicieni tulceni.

„Am discutat cu domnul primar despre eventuale proiecte de viitor. Eu ca director artistic al Festivalului George Enescu am posibilitatea să ajut tinerii muzicieni și voi invita și tulceni pe scena festivalului. Mă bucur să fiu la Tulcea, un oraș prin caream umblat destul și am observat că are destul de multe obiective culturale, muzee,teatru, se vede că se mișcă ceva în acest domeniu și mă bucur“, a declarat Ioan Holender.
„Este o adevărată onoare o discuție și prezența reputatului domn Holender la Tulcea, mă bucur că este alături de noi și sper să ne mai viziteze și să ne ofere sfaturi despre managementul cultural. De asemenea mă bucur și de faptul că apreciază eforturile noastre culturale, domnia sa fiind un monstru sacru în domeniu, ca fost director al Operei din Viena“,  a spus și primarul Constantin Hogea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite