Foişorul de Folk a primit premiul Radio România Actualităţi la Festivalul Castanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc la Ploieşti, la finalul săptămânii trecute. La sfârşitul lunii septembrie, trupa tulceană a obţinut şi Trofeul Festivalului „Romanţă de Toamnă” la Timişoara.

La sfârşitul săptămânii trecute, Foişorul de Folk, în formulă restrânsă (Alex Cismaru chitară/voce şi Cristian Mihai nai/voce) a participat la Festivalul Castanilor la Ploieşti, alături de cei mai buni tineri folkisti din ţară. În concurs, reprezentanţii Tulcei au prezentat două piese, „Fantoma Iubirii” şi „Rugă”, muzică şi versuri Mircea Iordache. Datorită prestaţiei lor, juriul, prezidat de Mihai Cosmin Popescu, a acordat Foişorului premiul Radio România Actualităţi, o distincţie importantă, având în vedere nivelul competiţional extrem de ridicat. Festivalul de la Ploieşti a fost câştigat de Alexandra Andrei. Organizat anual de Primăria Municipiului Ploieşti, Festivalul Castanilor este unul dintre cele mai puternice manifestări de gen din ţară, organizat sub formă competiţională, 20 de trupe şi solişti partipând în concurs anul acesta.
În perioada 23-24 septembrie, Foişorul de Folk, în aceeaşi componenţă, a obţinut Trofeul Festivalului Romanţă de Toamnă, concurs organizat la Timişoara de Vasile Mardare.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite