Fiul consilierului tulcean Nicu Bibu a împrumutat mii de euro de la cămătari!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Bibu este fiul consilierului PDL, Nicolae Bibu
Alexandru Bibu este fiul consilierului PDL, Nicolae Bibu

În motivarea instanţei, apare, conform declaraţiei lui Alexandru Bibu, că elevul de la Jean Monnet a împrumutat suma de 4.000 de euro de la Mario Nuţu Balint, pentru care „i s-a perceput o dobândă de 1.500 de euro“.

Alexandru Bibu, elevul care a fost ridicat, marţi, de oamenii legii direct din cancelaria liceului de fiţe Jean Monnet, a luat cu camătă suma de 4.000 de euro de la fiul lui Sile Cămătaru, Mario Nuţu Balint, pentru care a plătit o dobândă de 1.500 de euro.

Alexandru Bibu este fiul consilierului local PDL din Tulcea, Nicolae Bibu. Elevul a fost luat de poliţişti, marţi, direct din incinta liceului Jean Monnet, pentru un accident pe care acesta l-a comis în luna august a acestui an, dar şi pe post de martor într-un dosar cu cămătari şi proxeneţi.
Reţeaua, era condusă din spatele gratiilor de Vasile Balint, zis şi Sile Cămătaru, însă a fost destructurată de procurori, după ce fiul lui Sile, Marius Balint, a fost reţinut.

Ciţiţi mai mult pe adevărul.ro sau click pe link-ul de mai jos

Elevul ridicat de poliţie din cancelaria liceului Jean Monnet s-a împrumutat 4.000 de euro cu camătă de la fiul lui Sile Cămătaru

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite