Firme abonate la lucrări publice vor reabilita câteva drumuri din judeţul Tulcea pentru zeci de milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a anunţat firmele care vor proiecta şi executa o parte din drumurile din judeţ, contra sumei de aproximativ 85 de milioane de euro

Comisiile de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene şi de interes local pentru perioada 2011-2013 au finalizat procedurile de evaluare pentru încă trei loturi incluse în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii.
Pachetul de lucrări, cuprinzând  proiectarea şi execuţie, aferente judeţelor Tulcea şi Galaţi a fost atribuit asocierii S.C. Tancrad SRL – Delta ACM 93 – PRIMACons Group –Aqua Form pentru valoarea de 355.420.498,14 lei fără TVA, aproximativ 85 de milioane de euro.
În judeţul Tulcea pe lista obiectivelor de investiţii prin acest program se regăsesc 94,4 kilometri de drumuri judeţene şi 66,3 kilometri de drumuri comunale, majoritatea absolută în zone şi localităţi conduse de primari PDL.
Conform presei naţionale firmele respective sunt practic abonate la lucrările din fonduri publice.  
De exemplu, conform colegilor de la ADS Craiova,  SC Delta ACM 93 SRL, din Bucureşti, conduce detaşat în clasamentul acestui gen de firme, în special graţie contractelor pentru asfaltări pe care şi le-a adjudecat.  Firma este notorie mai ales prin faptul că, din postura de câştigătoare a acordului cadru pentru reabilitarea, modernizarea şi întreţinerea străzilor din Craiova, a reuşit performanţa de a epuiza într-un singur an fondurile alocate pentru toată perioada 2008 - 2012.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite