TULCEA „Fief“ al violatorilor: Cazuri care au atras atenţia publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Tulcea
Tribunalul Tulcea

Judeţul Tulcea a devenit foarte cunoscut atât în ţară, cât şi peste hotare după ce un taximetrist de 34 de ani a depus plângere înpotriva unei femei de 30 de ani (celebra Luminiţa) care l-ar fi violat.

Cazul Luminiţa Perijoc – Nicolae Stan este unicat în ţară: pentru prima dată, o femeie este acuzată că a forţat un bărbat să întreţină relaţii sexuale cu ea. Cazul „violatoarei de la Tulcea“ a ajuns şi peste hotare, acolo unde întâmplarea care îi are ca protagonişti pe cea numită „Angelina de Cataloi“ şi pe „Vin Diesel de Niculiţel“ a ajuns şi în paginile unui celebru tabloid britanic.
Judeţul Tulcea a mai avut, însă, parte şi de alte violuri care au atras atenţia publică.
În mai 2012, un bărbat a violat o femeie de 76 de ani. Violatorul a fost ajutat în comiterea faptei de concubina sa, care a imobilizat victima în timpul violului. Citeşte aici mai multe amănunte!
În martie 2011, un fost puşcăriaş (din Niculiţel) eliberat condiţionat a fost acuzat că şi-a violat mama. Click aici pentru mai multe amănunte!
În august 2010, un bărbat din Babadag a fost acuzat că şi-a violat soacra. Citeşte aici mai multe amănunte!
CONDAMNARE RECORD Condamnaţi la câte şase ani de închisoare, Mihai Tulceanu (22 de ani) şi George Ivanov (22 de ani) din Tulcea, acuzaţi că au violat o minoră de 17 ani, au făcut recurs la decizia Tribunalului Tulcea. La Curtea de Apel li s-a respins recursul, ba chiar li s-a mărit pedeapsa cu încă patru ani. Citeşte aici mai multe detalii!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite