Femeia acuzată de viol spune că îi este frică de taximetristul Nicolae Stan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Stan (34 de ani). Sursa foto: RTV
Nicolae Stan (34 de ani). Sursa foto: RTV

Luminiţa Perijoc (30 de ani) este în continuare în secţia de psihiatrie a spitalului judeţean din Tulcea. Expertiza psihiatrică urmează să stabilească dacă femeia avea discernământ în noaptea de miercuri spre joi, atunci când l-ar fi agresat pe Nicolae Stan (34 de ani), taximetrist tulcean.

De patul de spital, Luminiţa a vorbit pentru prima dată despre ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută în apartamentul de pe strada Babadag. Cei de la RTV au filmat o discuţie între Luminiţa şi mama ei.



Aceasta spune că taximetristul ajunsese pentru prima dată la ea, iar restul „comisioanelor“ au fost făcute de alţi taximetrişti tulceni.
Atât mama, cât şi Luminiţa spun că le este teamă de Nicolae Stan şi au chemat în sprijinul lor ajutoare, printre care şi un anume „Miguel“ din Spania.
Mama Luminiţei spune că fiica ei a avut mai multe porniri violente, chiar faţă de cei din familie. „M-a bătut, pe tatăl ei de-al doilea l-a bătut (...) Prietenului ei i-a pus cuţitul la gât“, a declarat mama Luminiţei, pentru RTV. Cu toate acestea, mama este convinsă că Luminiţa este nevinovată în acest caz şi că taximetristul a intrat de bunăvoie în casă.

Luminiţa (sursa foto: Facebook)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite