Tulcea: Falsul medic a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul lui Marius – Ghiulser Ali, tulceanul care a lucrat ca medic cu toate că nu avea licenţă, a ajuns pe rolul Judecătoriei

Studentul etern a stat zece ani la „facultate“, dar nu nu a reuşit să promoveze decât examenele de limba engleză şi informatică la facultatea de medicină. Asta nu l-a oprit să fie medic pentru o lună la Spitalul Judeţean.
Faţă de acesta Parchetul a dispus trimiterea în judecată pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, în formă continuată, infracţiunea de exercitarea fără drept a unei profesii şi determinarea unei persoane să comită infracţiunea de fals intelectual.
Marius Ghiulser Ali a încercat să se angajeze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea în septembrie 2010, când a susţinut că este medic specialist medicină de familie. Pe data de 1 octombrie 2010 acesta s-a angajat ca medic la Spitalul Judeţean, unde a lucrat până pe 2 noiembrie 2010 şi a tratat 191 de pacienţi.
„Actele  folosite de către inculpat au fost falsificate prin plăsmuire la date care nu au putut fi stabilite cu exactitate până în prezent“, spune procuror Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite