FOTO Vinovat moral de moartea lui Vlad Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu a dat niciun pumn. Tehnic vorbind, Cosmin „Uţi“ Mărginean, fost fotbalist la Oţelul Galaţi, nu este cel care l-a băgat în mormânt pe Vlad Radu (30 de ani), cunoscut tulcenilor drept DJ Fofo. Cu toate acestea, el este cel care a pornit scandalul în urma căruia a murit DJ-ul tulcean.

Parchetul a început urmărirea penală. Dar nu împotriva lui Uţi, ci împotriva lui Marian Păruş. După un scandal monstru cu ospătăriţe bătute, cu un băiat care a sfârşit la numai 30 de ani, cel care a pornit tot conflictul a rămas doar cu o amendă. Tulburase liniştea clubului.
Fost fotbalist la Oţelul Galaţi, Cosmin Mărginean a plecat pentru scurt timp la Unirea Urziceni, acolo unde „s-a stricat“, după cum spun foştii lui colegi.  În 2009 s-a stabilit la Tulcea, unde a mai jucat o perioadă scurtă în liga a II-a. Obişnuit la cluburilor de noapte, Cosmin este cunoscut tulcenilor mai mult pentru reputaţia de scandalagiu prin baruri decât pentru rezultatele lui sportive.
„A venit la inaugurarea clubului MGM Summer şi spre dimineaţă a început să facă scandal că nu are ospătăriţa gheaţă. Asta este, nu mai avea fata gheaţă. A început să ţipe la ea, să facă scandal  pe terasă. M-am dus până la el să îl liniştesc şi el a început să arunce cu ultimele cuburi de gheaţă din pahar în mine“, îşi aminteşte George Vladimirov, angajat al clubului.
Scandalul în urma căruia a murit Vlad Radu  a fost pornit de acelaşi Uţi Mărginean. Beat, fostbalistul a început să lovească ospătăriţele pentru că nu mai vroiau să îl servească. Atunci când Vlad a plecat din club, l-a aşteptat în stradă şi a sărit la bătaie. Tot el l-a chemat în ajutor şi pe Marian Păruş, cel care a dat lovitura fatală.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite