FOTO Viceprimarul din Sulina: „Am făcut o excepţie pentru că era domnul ministru în pantofi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa explică viceprimarul din Sulina, Sorin Popa, situaţia de vineri după amiază, atunci când ministrul Laszlo Borbely a intrat cu maşina pe plaja virgină din cel mai estic punct al României. Nu îşi puteau permite să îşi lase ospetele să îşi umple pantofii cu nisip pentru a ajuge până la pasarele.

Amenzile pentru cei care intră pe plajă cu maşinile, ATV-uri, scuterele sau alte vechicule (începând de la căruţă) ajung până la 500 de lei, mai spune vicele. Mai mult, au şi o Hotărâre de Consiliu Local în acest sens, pe care au şi pus-o în aplicare:.


Sorin Popa, viceprimarul din Sulina

„În mod obişnuit îi înţelegem pe oamenii care intră din greşeală şi spun că nu ştiau, poate aşa este. Poliţia îi întoarce repede şi le explică. Dar când vedem cazuri de oameni care sfidează regulile pentru că pot, atunci chiar aplicăm amenzi. Şi parcă ţin minte că anul trecut s-a dat o astfel de amendă“, spune viceprimarul.

GALERIE FOTO Ministrul Mediului a intrat cu mașina de teren pe plaja virgină de la Sulina

În plus, primăria va monta în viitorul cel mai apropiat şi panouri care să le explice tuturor turiştilor că nu au dreptul să intre cu maşina pe plajă. „Aici au acces numai utilajele primăriei, cele cu care facem curăţenie. Poliţia de Frontieră are posibilitatea să intre, aşa cum are şi Ambulanţa, Poliţia, Pompierii. Dacă au un caz urgent, dacă sunt în misiune. Aşa, în pantaloni scurţi, la plimbare, nu au voie“, ne mai explică Sorin Popa.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite