FOTO Tulcea: Pregătiri pentru sezonul turistic la Sulina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi sezonul turistic se apropie cu paşi repezi cel mai estic oraş al ţării arată ca un imens şantier. Autorităţile spun că până la sosirea turiştilor, în iunie, totul va arăta altfel.

Praf, gropi, gunoaie şi şantiere, sunt imaginile care se oferă în momentul de faţă turistului care ajunge în zona Sulina.

image

FOTO: Lucrările din Sulina sunt finanţate de Uniunea Europeană

Aflat la limita dintre Deltă şi mare cel mai estic oraş al ţării se află în plin proces de reabilitare a reţelei de apă şi canal. Până la sosirea turiştilor lucrurile vor sta ceva mai bine, ne asigură autorităţile, care spun că aşa este peste tot înainte de un sezon turistic.
„E ca la curăţenia de primăvară, acum se dă zor , se va termina pavarea străzii a II-a, se va circula bine pe ruta spre plajă, va fi bine şi pentru localnici după finalizarea lucrărilor la reţeaua de apă“ spune primarul Sulinei, Aurel Dimitriu.

image

FOTO: În tabăra Sulina sunt mormane de gunoi

Acesta mai spune că odată cu amenajarea zonei de plajă aşteaptă o avalanşă de turişti în zonă în acest sezon.
„Cu siguranţă Sulina este una dintre cele mai frumoase şi vizitate zone, ai marea, ai delta, ai facilităţi de cazare bune, e mai ca la oraş“ spune Silviu Gheorghe , preşedintele Asoociaţiei Naţionale a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural, filiala Tulcea.

image

FOTO : Pe plaja Sulina a fost amenajat un complex de căsuţe

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite