FOTO Traseiști politici implicați în afaceri cu eoliene, parașutați de Partidul Poporului la Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu a trimis la conducerea filialei tulcene a Partidului Poporului doi traseiști politici, refuzați în alte organizații cu mare scandal. Recent, la Tulcea a fost trimis și ales fără probleme, ca om al lui Dan Diaconescu, fostul deputat PRM Liviu Codîrlă, iar ca prim vicepreședinte a fost impus un alt traseist politic,Stelian Găvruș.

Fostul deputat PRM Codîrlă a fost și șeful Direcției Vamale București,a trecut pe la PDL după care a aterizat la Tulcea fiind ales, nestatutar, spun unii membrii ai partidului, ca șef al organizației județene.
Primvicepreședintele Stelian Găvruș a ajuns la Tulcea în 2004, fiind impus de conducerea centrală a PRM ca și consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea,neoficial Găvruș fiind trimis pentru a reprezenta interesele în județ ale unui important om de afaceri, Nucu Dobronăuțeanu.Pe toată perioada în care a îndeplinit funcția de consilier, actualul reprezentant al Partidului Poporului a locuit, ani de zile, în cel mai cunoscut hotel din Tulcea, hotelul Delta.
În ceea ce priveşte relaţiile de afaceri pe care le-ar avea cu Nucu Dobrănăuţeanu, Găvruş spune că acestea nu mai există de opt ani. „De foarte mult timp nu mai lucrez la el. Am fost angajat acum vreo opt ani la o societate de a lui, dar aceste relaţii contractuale s-au încheiat demult“, a precizat Găvruş.
Reuniți din interes


Liviu Codîrlă

Reunirea celor două personaje sub umbrela Partidului lui Dan Diaconescu la Tulcea nu este întămplătoare, Găvruș și Codîrlă fiind asociați de mai mult timp într-o firmă ce are ca obiect de activitate producerea de energie eoliană în județul Tulcea.Neavând acces la mediul de afaceri sau la instituțiile de mediu din Tulcea, care acordă avizele necesare,afacerea a stagnat, firma a fost închisă recent, însă acum a intervenit un nou prilej, cu ajutorul PPDD.


Stelian Găvruş

Stelian Găvruş susţine că nu a reuşit să pună această firmă pe roate. „Este vorba despre firma EOL Est Invest, dar care a fost închisă. Cam un an am încercat să o punem pe roate, am avut nişte promisiuni din teritoriu, dar nu am reuşit, aşa că am decis să o închid. Poate verifica oricine, această firmă nu a avut niciodată activitate“, a mai declarat Găvruş.
Cei doi s-au asociat încă din 2008 cu fostul candidat la alegerile prezidențiale din 1992, Caius Traian Dragomir,însă nu au evoluat prea mult. Prilejul de a beneficia de potențiale avantaje a apărut acum, când asociații au descins la Tulcea, aparent pentru a reprezenta Partidul Poporului, dar apropiații spunând că în special pentru a-și repune afacerea cu energie pe roate, după ce își vor putea negocia voturile cu autoritățile tulcene după alegeri.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.


image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite