FOTO TULCEA EXCLUSIV: Unul dintre tinerii dispăruţi pe Razelm a fost găsit şi dus la morgă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Bolocan avea 23 de ani şi a fost găsit plutind la aproximativ doi kilometri de complexul Lunca din comuna Ceamurlia de Jos.Băiatul a fost descoperit ieri la ora 17 de pescarii chemaţi în ajutor de rude, după ce autorităţile abandonaseră căutările.

Primul corp găsit de pescari a fost identificat imediat de cunoscuţi şi apoi de rudele aflate la mal ca fiind al lui Valentin Bolocan.Fraţii acestuia s-au prăbuşit practic de durere, iar unul dintre ei a fost la un pas să ia la bătaie un criminalist care poza corpul dezbracat adus la mal.
„L-a confundat cu un ziarist şi a făcut o criză când a văzut că îl pozează dezbrăcat pe frăţiorul nostru“ spune Ciprian Bolocan.
Poliţistul spune că a fost un incident minor şi că nu va depune nici o plângere. Corpul tânărului găsit înecat a fost dus la morga din Tulcea pentru autopsie.


„S-a confirmat identitatea şi va fi supus autopsiei“ spune procurorul Liviu Ticovschi, de la Parchetul Babadag.De ancheta cazului se ocupă momentan Poliţia Deltei, cazul fiind catalogat drept un accident naval.
Localnicii s-au organizat în echipe de căutare şi pornesc din nou pe lac în această dimineaţa, deoarece cred că astăzi, după trei zile de la accident, şi celelalte corpuri vor ieşi la suprafaţă.

image
image

FOTO: Pescarii care l-au găsit pe Valentin Bolocan

„Am avea nevoie şi de scafandri de la Tulcea, apelăm cu ajutorul dumneavoastră la ei, deoarece credem că am localizat şi barca, cei cu carmace au dat de ceva ce a rupt funiile“ mai spune Ciprian Bolocan.

image

FOTO: Sculele cu care pescarii caută cadavrele

Citiţi în Adevărul de Seară Tulcea declaraţiile celor ce au descoperit corpul lui Valentin Bolocan!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite