FOTO Simulare de incendiu la Șantierul Naval din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform scenariului,  la ora 11.03, muncitorii aflaţi pe cheu observă cĂ iese fum de la pontonul dormitor. Este alertat Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al societăţii, care ajuns la faţa locului şi  constată că a izbucnit un incendiu la un dormitor, situat pe puntea principală.       

Datorită cantităţii mari de material combustibil  incendiul se propagă şi la încăperea învecinată existând pericolul de extindere a acestuia  la birourile aflate la nivelul punţii principale. Personalul de pe ponton este surprins de eveniment şi intoxicat cu fum şi gaze care se emană în  cantitate mare într-un  timp scurt, astfel că o persoană a fost surprinsă de flăcări care datorită panicii se aruncă în  bazinul de armare, iar alte patru persoane sunt surprinse în  sala de protocol al pontonului care nu se pot evacua.



În urma solicitării primite prin intermediul numărului unic de urgenţă 112,  la ora 11.13,  s-au deplasat la faţa locului patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea şi o navă BM AI 101 aparţinând Staţiei de Pompieri Nave Tulcea.



Ajunşi la fata locului pompierii au localizat şi ulterior au stins incendiul, cele patru persoane blocate  au fost evacuate, iar persoana care s-a aruncat în  apa bazinului de armare a fost salvată, toate acestea fiind preluate de serviciul de Ambulanţă Tulcea şi transportate la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite