FOTO Scandal electoral pe ultima sută de metri: I-au tăiat cauciucurile chiar în faţa sediului Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 45 de ani din Isaccea acuză stafful de campanie al actualului primar, Petre Ilie, că i-ar fi tăiat cauciucurile la maşină. Fapta s-a petrecut azi noapte, iar la momentul de faţă poliţia din localitate cercetează cazul pentru a afla cine se face vinovat.

Elena Simion (45 de ani) spune că este sigură că doi apropiaţi ai primarului au fost cei care i-au tăiat cauciucurile. Azi dimineaţă, ea a găsit maşina pe jantă, chiar în faţa sediului poliţiei.



Femeia spune că ieri, după ce a montat un banner USL, s-a certat cu susţinătorii actualului primar, Ilie Petre (şi candidat PDL la un nou mandat). „Unul dintre ei mi-a spus că mă aranjeză el şi pe mine şi pe fiică-mea. Şi azi dimineaţă m-am trezit că am cauciucurile tăiate. Păi nu e normal să îi bănuiesc pe ei că au făcut asta? Dar chiar aşa am ajuns, să ne tăiem cauciucurile la maşini?“, spune revoltată Elena Simion.
Primarul din Isaccea susţine că nu ar face niciodată aşa ceva, mai ales că un astfel de gest i-ar aduce prejudicii de imagine acum, cu două zile înainte de alegeri. Primarul spune că nu s-ar mira dacă ar auzi că susţinătorii USL ar fi cei care i-au tăiat cauciucurile pentru a atrage atenţia.
Citeşte pe ziaruldetulcea.ro mai multe declaraţii ale primarului, dar şi ale susţinătoarei USL. 
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite