FOTO Actorul Radu Gheorghe: „Nicăieri nu am mai multe emoţii decât la Tulcea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri seară pe scena Teatrului Jean Bart din Tulcea s-a jucat piesa „Ludwing, Nicolo & Jo“, un spectacol de divertisment care reuneşte teatrul şi muzica.  Pe scena tulceană au urcat, alături de regizorul Radu Gheorghe, Liviu Răducă şi Georgeta Ciocârlan. Atât Radu Gheorghe cât şi Georgeta Ciocârlan sunt tulceni.

Au trecut ani de când Radu Gheorghe nu a mai venit pe scena de la Tulcea. La Jean Bart a fost, dar nu de când este teatru. „Nicăieri emoţiile nu sunt ca la Tulcea. Aici simt că în sală sunt oameni apropiaţi, rude, prieteni, care sunt mai exigenţi, aşa că trebuie să mă ridic la nivelul aşteptărilor“, spune cunoscutul actor tulcean.



„Ultima dată când l-am văzut pe Radu la Tulcea a fost acum 15 ani cred. Venise la Casa Sindicatelor. Cred că este un lucru remarcabil să vină înapoi acasă, mai ales acum, că avem şi noi teatru la Tulcea. Iar Georgeta este şi ea tulceancă, o fostă elevă de-a mea. Este un talent înnăscut“, spune Ion Dore, regizor tulcean.



„Ludwing, Nicolo & Jo“ este mai mult decât un spectacol de divertisment. Piesa este descrisă de iubitorii de teatru ca fiind o oră de  terapie prin muzică şi râs. „Este o altă variantă a omului orchestră, a spectacolelor de tip «ome man show». Ceea ce am văzut la Tulcea este cu certitudine un recital de actorie completă: un artist desăvârşit, care aduce în faţa publicului teatru, dans, muzică, instrumente muzicale“, mai spune Ion Dore.



image
image
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite