FOTO Proiect Evrica pentru elevii din județul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul a fost lansat oficial marţi după amiază, la Palatul Copiilor
Proiectul a fost lansat oficial marţi după amiază, la Palatul Copiilor

Primele cursuri vor începe vineri la Colegiul „Brad Segal“, urmând ca aceste cursuri să fie reluate în perioada ianuarie februarie. 25 de copii din liceele din Tulcea, alături de consilierii școlari vor intra la clasele a IX-a și a X-a, la orele de dirigenție, pentru a promova ideea de cetățenie activă.

Este vorba despre proiectul „Educaţie pentru Viaţă şi Responsabilitate Individuală prin programe de Cetăţenie Activă pentru tinerii din România“. Vor face parte din acest proiect, derulat în perioada 2010 – 2013: Liceul teoretic Grigore Moisil, Colegiul Dobrogean Spiru Haret, Colegiul Economic Delta Dunării, Colegiul Alimentar Brad Segal, Colegiul Tehnic Henry Coandă, Gup Şcolar Anghel Saligny, Colegiul   Agricol  Nicolae Cornăţeanu, Grup Şcolar Dimitrie Cantemir Babadag, Grup Şcolar Constantin Brătescu  Isaccea, Grup Şcolar Măcin.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Voluntarii din cadrul acestui proiect vor derula activități în unitățile școlare, dar și în afara școlilor. Activitatea în școală va fi derulată de elevi instruiţi (voluntari – educatori între egali) în cadrul programului derulat de Fundaţia Tineri pentru Tineri. Programul derulat în licee se numește „Educație pentru Viața de Familie“.

Activități în afara școlii
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite