FOTO Început de mandat cu ameninţări: Un viceprimar PP-DD, unul USL. Vezi aici ce părere are primarul PDL!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Local 2012 - 2016, întrunit pentru prima dată luni, pe 25 iunie
Consiliul Local 2012 - 2016, întrunit pentru prima dată luni, pe 25 iunie

După un mandat în care a avut un viceprimar din acelaşi partid şi după un alt mandat în care a avut ambii viceprimari din acelaşi partid, Constantin Hogea este pus în situaţia de a lucra cu doi viceprimari ai „opoziţiei“: Ovidiu Ghionu (PP-DD) şi Daniel Drăniceanu (USL).

Propunerea USL pentru funcţia de viceprimar a fost Daniel Drăniceanu (validat cu 12 voturi pentru şi 9 împotrivă), iar propunerea PP-DD a fost Ovidiu Ghionu (validat tot cu 12 voturi pentru şi 9 împotrivă).


Dan Drăniceanu (USL)


Ovidiu Ghionu (PP-DD)

Cele două propuneri ale PDL, Andrian Ampleev şi George Blejan, au fost respinse cu 9 voturi pentru şi 12 voturi împotrivă.
Primarul Constantin Hogea nu a rămas lipsit de cuvinte în faţa opoziţiei, insistând asupra faptului că „pe o logică firească“, viceprimarii ar fi trebuit să fie de la PDL, respectiv USL.
„Am convingerea că cei doi viceprimari vor lucra în slujba comunităţii. Dar dacă vor obstrucţiona bunul mers al instituţiei şi vor dori să aducă prejudicii Executivului, îi asigur că nu vor reuşi acest lucru, nici măcar nu vor duce la bun sfârşit stagiul în această instituţie“, a precizat Constantin Hogea, fără a da mai multe detalii despre ce se va întâmpla cu cei doi viceprimari în cazul în care nu vor activa strict în interesul cetăţenilor.

Dan Drăniceanu
Ovidiu Ghionu (PPDD)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite