FOTO Flash mob antidrog în Piaţa Civică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flashmob în Piaţa Civică
Flashmob în Piaţa Civică

Cu ocazia zilei antidrog, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Tulcea a organizat ieri o activitate  de tip Flash-Mob, realizată cu sprijinul voluntarilor centrului împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean al Elevilor Tulcea şi Palatului Copiilor Tulcea.

Tinerii au dansat şi cântat marţi, la orele 20.00, în Piaţa Civică, pe o melodie cu tematică antidrog, compusă de unul dintre ei. Cu această ocazie au fost distribuite pliante, baloane şi tricouri inscripţionate special pentru această zi. Parteneri în această activitate au fost Rotary Club Tulcea şi Primăria Tulcea.
În perioada aprilie –decembrie 2012, Agenţia Naţională Antidrog, prin centrele teritoriale implementează o campanie naţională de prevenire a consumului de droguri, cu accent pe substanţele noi cu proprietăţi psihoactive, intitulată: „Prea rebel să fii condus“, ce are drept scop îmbunătăţirea serviciilor de prevenire antidrog prin creşterea nivelului de implicare a copiilor, adolescenţilor şi tinerilor în dezvoltarea politicilor în domeniu. Mesajul principal al campaniei este: „În România politica drogurilor se face pentru copii!”
De asemenea, a fost organizată o activitate de informare în cadrul Penitenciarului Tulcea, conform parteneriatului de implementare a proiectului „Eu şi copilul meu. Şcoala Părinţilor“, în care au fost prezentate unui grup de persoane private de libertate, părinţi, materiale video privind consecinţe consumului de droguri ilicite. 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite