FOTO Concurs: „O șansă Dunării albastre“. Vezi aici regulamentul de participare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs de afișe
Concurs de afișe

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) în parteneriat cu Liceul de Artă „George Georgescu“ organizează Concursul  de Proiecte de Afişe cu tematică ecologică intitulat „O  șansă Dunării albastre“.

Organizatorii doresc ca, prin intermediul unor expoziţii de afişe dedicate protejării naturii, prin artă, să se conştientizeze şi să se menţină constant interesul opiniei publice, şi în special al tinerei generaţii, asupra necesităţii conservării ecosistemelor naturale.
Valoarea concursului a crescut de la un an la altul, astfel că începând cu anul 2010 acesta a devenit internaţional. O selecţie cu cele mai bune lucrări a ajuns în țările riverane,  fiind prezentată în Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Austria şi Germania.



În anul 2012 se va organiza ediția a XIII-a a acestui concurs internaţional.  Concursul se adresează tinerilor între 15-18 ani de la liceele de artă din România şi din celelalte ţări dunărene. Lucrările însoţite de datele de identificare ale autorului şi instituţiei de învăţământ reprezentate, cu  dimensiuni de 42/60 cm,  sunt aşteptate până la 30 aprilie 2012 la adresa: Liceul de artă „George Georgescu” Tulcea/România, strada Gavrilov Corneliu nr. 166, cod 820080.

Click AICI pentru a vedea regulamentul de participare!

Concurs de afișe
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite