FOTO Castraveţi ieftini la Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Castraveţii costă între 04 şi 0,7 lei pe kilogram
Castraveţii costă între 04 şi 0,7 lei pe kilogram

Vânzătorii spun că nu este neapărat vina spaimei de e-coli, cât cantităţile mari din acest sezon. Acesta este preţul real, spun comercianţii de legume din piaţă. Tulcenii profită şi cumpără în cantităţi mari.

În timp ce în alte judeţe preţul unui kilogram de castraveţi sare de 2 lei, la Tulcea dimineaţa poţi cumpăra un kilogram cu numai 0,4 sau 0,5 lei. Cei mai scumpi castraveţi din pieţele din Tulcea nu depăşesc 1 leu.



„La noi se dau cu 0,7 sau 0,8 lei, în funcţie de calitate. Aceştia, de calitatea I, ajung la 0,8 lei, unii îi dau şi cu 1 leu, dar mai mult pierd decât câştigă. Oricât de scumpă e piaţa, nu cred că e undeva mai mult de 1 leu kilogramul“, spune una dintre vânzătoarele din Piaţa Veche.
Gospodinile au început deja să cumpere în cantităţi mari, cu gândul de a pune la murat, cu toate că e foarte devreme: „Anul trecut am luat cu 1 leu, acum de ce să nu profit că e mai ieftin? Nu mi-e teamă de bacterie, nu mă interesează pe mine. Dacă sunt în piaţă, înseamnă că sunt buni. Cineva îi verifică pe vânzători, nu?“, spune Ioana Ivanov (62 de ani), pensionară.

Ieftini la castraveti
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite