FOTO Astăzi: Specialiştii au identificat cutia neagră a elicopterului care s-a prăbuşit la Ostrov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent se derulează procesul de identificare a cadavrelor: au fost solicitate din Ucraina date de la familiile celor cinci, pentru ca în urma comparării dintre acestea şi probele ADN ridicate de la cadavrele găsite la faţa locului, să se poată stabili cui aparţine fiecare dintre acestea, spun reprezentanţii Ministerului Public.

Cu ocazia cercetării la faţa locului au fost ridicate toate resturile si componentele elicopterului. În cursul zilei de astăzi, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică  împreună cu o comisie de specialitate a Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile din cadrul Ministerului Transportului şi Infrastructurii s-au deplasat la locul unde se află depozitate acestea şi au identificat componenta principală a înregistratorului de bord (cunoscută sub denumirea de „cutia neagră”).

Click pe poze pentru fotogalerie!



Totodată, în perioada următoare se va dispune o constatare de specialitate la Ministerul Transporturilor, pentru a se putea descifra datele tehnice ale aeronavei şi convorbirile purtate de membrii echipajului în momentele anterioare prăbuşirii elicopterului.



















Ce a mai rămas din elicopterul care s-a prăbuşit
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite