FOTOGALERIE Tulcea: Uite cum socializează pe internet aleşii noştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorită celei mai celebre reţele de socializare Facebook, tulcenii pot vedea fragmente inedite şi hazlii din vieţile figurilor politice sau administrative ale oraşului.

Cea mai interesantă poză este cea a doctoriţei Simona Şopov, vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei. Ea apare într-o fotografie făcută pe o faleză, pozând ca un adevărat fotomodel.


Directorul DSP, dr. Laura Militaru

Senatorul Trifon Belacurencu, Bogdan Corbeanu, consilierul Michael Gudu, sau directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Anişoara Radu, sunt doar câteva dintre figurile publice ale oraşului care pot fi întâlnite în spaţiul virtual.
Davideanu e activă


Oana Davideanu (dreapta)
Printre cele mai active persoane pe Facebook este Oana Davideanu, profesor de desen şi consilier local. Printre pozele ei personale găsim tot soiul de „felicitări“ construite din imagini cu ea alături de alţi colegi, printre care şi fostul director al firmei de apă - canal a municipiului, Sorin Zaharcu.


Oana Davideanu şi Sorin Zaharcu

Michael Gudu, avocat şi consilier judeţean, nepotul prefectului de Tulcea, este şi el online cu foarte multe poze alături de cei doi copii. La fel şi Anişoara Radu, consilier judeţean, care a postat pe Facebook poze cu fiica ei, Alina Radu (fosta asistentă din emisiunea „Răi da’ buni“), dar şi poze din Campania electorală.


Anişoara Radu şi fiica ei, Alina
Consilierul judeţean Bogdan Corbeanu are o poză, cel puţin interesantă, de la o petrecere ce pare să fi fost una reuşită.


Bogdan Corbeanu (dreapta)

De departe, însă, cea mai interesantă poză postată pe contul de Facebook al unei persoane publice din Tulcea este cea a doctoriţei Simona Şopov, vicepreşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei. Fotografia este realizată undeva în străinătate. Îmbrăcată în negru, purtând colanţi la vedere şi cu cizme scurte de culoare roşie, ca un adevărat fotomodel, Şopov pozează pe pietre, pe malul unei ape.


Dr. Simona Şopov

„Aşa îmi găsesc foştii colegi“
Michael Gudu spune că şi-a făcut contul pe Facebook acum un an, iar ideea a venit de la un fost coleg de liceu. „Nu pot să vă spun un nume, dar sigur era un fost coleg. Acesta este şi motivul pentru care am acest cont: să-mi găsesc foştii colegi . Ne vedeam rar pe stradă, prin oraş, mă întrebau de familie şi mi-au spus întrun final să îmi fac şi eu un cont pe Facebook. Dacă nu avem timp să ne întâlnim altfel, măcar online“, spune Gudu. Intră în reţea destul de rar, o dată la trei- patru zile, pentru a verifica ce mai fac prietenii lui. La momentul de faţă are o listă de 107 prieteni.
„Numai de Facebook nu am timp!“
Vasile Gudu, prefectul de Tulcea, spune că a avut o tentativă să îşi facă un astfel de cont, dar a renunţat rapid, pentru că şi-a dat seama că nu are timp să se ocupe de el: „La câte am de făcut, numai de Facebook nu am timp. De abia reuşesc să îmi  verific mailul în fiecare zi, aşa că am renunţat la idee“, spune prefectul.
În coada clasamentului


Victor Tarhon şi Constantin Hogea pe hi5


Judeţul Tulcea se clasează printre ultimele oraşe din ţară în ceea ce priveşte numărul de utilizatori de Facebook. Numai 8.200 de tulceni au cont în cea mai mare reţea de socializare din lume. Cei mai mulţi sunt în municipiu (aproape 7.200). Primarul Constantin Hogea şi preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Tarhon, au conturi în reţeaua hi5. Cei doi apar pe vechiul site de socializare împreună, sub denumirea de PDL Tulcea. Aici sunt postate poze cu cei doi în campanie şi mesaje electorale.



image
image
image
image
image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite