FOTOGALERIE Tulcea: Modelele Agenției Amigo au făcut show la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 150 de persoane au asistat la Corall Plaza Mall la prima prezentare de modă din acest an. Cele 16 modele ale agenției au încântat publicul prezent cu ținute vestimentare de vară ale mai multor magazine ce își desfășoară activitatea în cadrul mall-ului.

Spectacolul de  la Cafe Plaza Cinema a strâns aproximativ 150 de persoane care au aplaudat permanent prezența scenică a fetelor . La prezentare au participat atât modelele selecționate luna trecută de către reprezentanții Agenției dar și unele cu experiență în acest domeniu.



Fete frumoase, ținute de vară
„Noile modele care au contract de modelling cu agenţia Amigo și care au urcat pe scenă pentru prima dată în această seară vor avea posibilitatea de a participa la concursuri de gen Miss Litoral, Miss România sau Miss Top Model“, a declarat Iulian Ichim, director de marketing la Coral Plaza Mall. Organizatorii s-au declarat extrem de mulțumiți de prezența publicului, chiar dacă cu puțin timp înainte de începerea spectacolului au avut ceva emoții. „Fetele s-au pregătit intens pentru această seară, am reușit să convingem să participe trei magazine la acest show, respectiv House of Art, Fox și Rac 74 Outlet care au fost de acord să pună la dispoziție articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte și pot spune că a fost o reușită, având în vedere numărul mare de persoane pe care am reușit să le atragem. Aceasta ne încurajează să mai organizăm evenimente similare și în perioada următoare“, mai spune Iulian Ichim.



Publicul, format în marea majoritate din tineret dar și numeroși copii, s-a declarat la final mulțumit de această inițiativă. „Sunt pentru prima dată la un astfel de spectacol și ce pot să spun decât că mi-a plăcut foarte mult. Fete frumoase, unele superbe, vestimentația interesantă dar sincer să fiu nu prea m-am uitat la vestimentație. Per total, foarte frumos, sunt mulțumit. Sper să nu fie ultima dată când se organizează un astfel de eveniment“, spune Cristian (34 de ani).
„Ne-am simțit bine pe scenă“
Elementele centrale ale spectacolului de la Coral Plaza Mall, cele 16 modele ale agenției Amigo, sunt tinere cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, în marea lor majoritate eleve ale liceelor Teoretic Grigore Moisil, Pedagogic și ale Colegiului Economic Delta Dunării.



„Nu este prima dată când particip la o astfel de prezentare, așa că nu pot spune că am avut emoții foarte mari. Practic este a doua oră când prezint modă, prima dată participând la un spectacol similar chiar în urmă cu un an“, spune Adina Licenco (17 ani), elevă a Liceului Teoretic Grigore Mosil.
Maria Călin (16 ani) este tot elevă la Liceul Grigore Moisil, dar a mai participat și la alte evenimente de acest gen. „Am fost prezentă la Constanța la un casting național pentru Next Top Model unde am ajuns destul de sus. M-am simțit bine aici în fața publicului, mai ales că am avut numeroși prieteni prezenți care m-au susținut“, spune tânăra.
Citiţi mai multe amănunte în Adevărul de Seară!

image
image
image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite