FOTO: Sute de tulceni au petrecut în Piaţa Civică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi temperatura a fost mult sub zero grade căteva sute de tulceni au ieşit la distracţie în Piaţa Civică, acolo unde municipalitatea a organizat o petrecere cu ceai şi şampanie gratis

Oamenii s-au încălzit în faţa scenei cu ceai cald îmbunătăţit cu rom servit chiar de primarul Constantin Hogea.
„Am rămas surprins când am văzut că primarul toarnă ceaiul în pahare, mai ales că nu e nici campanie electorală. Ne-am mai încălzit şi de acasă dar şi de la dans“ spune Monica Diaconu. Reprezentanţii Primăriei spun că au oferit sute de ceaiuri dar şi pahare cu şampanie înainte de miezul nopţii.
„E ceva normal, aşa e la sărbătoare, din păcate anul acesta situaţia bugetară nu e aşa roz dar măcar un ceai acolo nu e un capăt de ţară. Petrecem şi noi aici până la artificii apoi vedem, în funcţie de oboseală, mai colindăm sau acasă“ ne-a spus şi primarul Constantin Hogea.
Muzică şi voie bună

image

Deşi numele ce au urcat pe scenă nu au fost unele mari, ca în alţi ani, tulcenii aflaţi în Piaţa Civică au dansat de mama focului, unii vizibil binedispuşi.

image

„Mi-a plăcut extraordinar cântăreaţa blondă din Tulcea, am dansat şi mă gândesc să o cer de soţie, acum de Revelion, dar sunt cam ameţit şi nu-mi găsesc cuvintele“ ne-a spus Vali, unul dintre cei care a dansat în faţa scenei.

image

Trupele Datina şi Hora au ţinut lumea în priză până la focul de artificii după care lumea a continuat petrecerea în particular, fără să existe evenimente neplăcute, ordinea în piaţă fiind asigurată de  jandarmi şi poliţişti comunitari.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite