Expoziţia „O şansă Dunării Albastre“, la acvariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia „O şansă Dunării Albastre“
Expoziţia „O şansă Dunării Albastre“

Vernisajul expoziţiei care reuneşte cele mai bune lucrări participante la concursul internaţional de creaţie cu tematică ecologică organizat în parteneriat cu Liceul de Artă “George Georgescu” Tulcea va avea loc la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din Tulcea, în data de 5 iunie, la ora 15.00.

Obiectivul concursului este, ca prin intermediul unor creaţii dedicate protejării naturii, prin artă, să se conştientizeze şi să se menţină constant interesul opiniei publice, şi în special al tinerei generaţii, asupra necesităţii conservării ecosistemelor naturale. Concursul este adresat tinerilor între 15-18 ani de la liceele de artă din România si din celelalte ţări dunărene. Peste 100 de lucrări au intrat în concurs demonstrând un interes deosebit al adolescenţilor pentru tema propusă.
Aflată anul acesta la a XIII-a ediţie, competiţia „O şansă Dunării albastre” are deja o frumoasă tradiţie bucurându-se de participarea unor licee de artă de prestigiu din ţară (Buzău, Bacău, Brăila, Bistriţa, Bucureşti, Constanţa, Tg. Mureş, Piatra Neamţ, Drobeta Turnu Severin şi Tulcea) şi din străinătate (Slovacia).
În  cursul lunii iunie expoziţia este deschisă publicului vizitator în cadrul Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din Tulcea  însă, lucrările pot fi admirate şi online prin intermediul site-ului concursului www.thebluedanube.ro .
   



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite