Evadatul de la Tulcea a mai câştigat opt luni de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Constanţa a dispus ca tânărul care a încercat să scape de închisoare să stea mai puţin după gratii: din perioada de 4 ani şi jumătate se deduce perioada petrecută după gratii, de la 14 martie şi până la data de 4 noiembrie, când s-a pronunţat instanţa

Practic, tânărul a câştigat opt luni de zile. Curtea de Apel a decis să accepte apelul înregistrat de Gheorghiţă Ichim, în sensul că i-a redus perioada pe care o va petrece după gratii cu cele opt luni (din martie şi până n noiembrie).
Gheorghiţă Ichim va mai sta un an după gratii pentru  faptul că a evadat în luna martie din Pentenciarul Tulcea. Evadatul de numai 22 de ani avea de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru tâlhărie. La începutul lunii martie, acesta a fugit de la ferma GAZ a Penitenciarului Tulcea. A fost depistat în gara Cernavodă după ce a fost dat în urmărire generală.
Gheorghiţă Ichim a fost adus în luna mai în faţa instanţei pentru evadare. La momentul de faţă, evadatul mai are de executat mai puţin de şase ani de  închisoare pentru tâlhărie, respectiv evadare.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite