Eşti invitat la o plimbare în noul sediu al Consiliului Judeţean Tulcea! Vezi aici cum te poţi înscrie pentru turul clădirii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, pe 23 iunie, administraţia judeţeană organizează „„Ziua Porţilor Deschise”. Evenimentul are loc la împlinirea a trei ani de la depunerea jurământului de către aleşii judeţului.

Vizitarea instituţiei se va face în grupuri organizate anterior sau ad-hoc, din 90 în 90 de minute, în intervalul orar 9.00-15.00.
Ce cuprinde „turul“
Cinci etaje la care se desfăşoară activitatea, etajul şapte, ce oferă o panoramă deosebită asupra oraşului precum şi sala de şedinţe „Mihail Kogălniceanu” unde se desfăşoară şedinţele Consiliului Judeţean, dar şi alte întâlniri la care participă oficialităţi din ţară şi străinătate.
„Acest eveniment va da posibilitatea tuturor cetăţenilor judeţului să vadă cum se desfăşoară activitatea în cadrul Consiliului Judeţean Tulcea, să cunoască conducerea instituţiei, dar şi funcţionarii publici care lucrează în interesul tulcenilor“, spune Paula Giurea, consilier al preşedintelui.
Înscrieri
Persoanele interesate se pot înscrie fie pe e-mail, la adresa turism@cjtulcea.ro, fie la numărul de telefon 0240-502.209, în perioada 20-22 iunie 2011, între orele 8.00-16.00.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite