Tulcea: Rezultate slabe la Bacalaureatul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi la prânz, au fost afişate rezultatele la cea de a doua sesiune a bacalaureatului 2010. În această seară, până la orele 20.00, candidaţii au posibilitatea să depună contestaţii.

UPDATE, ORA 13.00: Cea de a doua sesiune a Bacalaureatului 2010 a înregistrat rezultate slabe în ceea ce priveşte pregătirea elevilor, procentul de promovabilitate la nivel judeţean fiind sub 20%. Cele mai slabe rezultate s-au înregistrat în mediul rural, de la Grupul Şcolar Agricol din Topolog nepromovând niciun candidat din 29. La nivelul municipiului, cele mai slabe rezultate s-au înregistrat Colegiul Brad Segal şi la Grupul Şcolar Anghel Saligny, puţin peste 17% din candidaţi luând bac-ul.

Vezi AICI rezultatele.

UPDATE, ORA 12.00: În centrele de examen tulcene au fost afişate rezultatele sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2010, emoţiile candidaţilor luând sfârşit. Tulcenii interesaţi pot afla rezultatele în timp util şi de pe site-ul ministerului de resort.

Aproape 1000 de elevi din judeţ aşteaptă astăzi afişarea rezultatelor finale la sesiunea de toamnă a bac-ului, în cele trei centre de examinare din municipiu, respectiv Colegiul Tehnic Henri Coandă, Grupul Şcolar Anghel Saligny şi Liceul Pedagogic.
Totodată, elevii nemulţumiţi de rezultatele obţinute au posibilitatea de adepune contestaţii până la orele serii. După rezolvarea contestaţiilor, rezultatele finale vor fi afişate pe data de 9 septembrie.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite