Elevii de liceu au discutat despre etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seminar pe tema etnobotnicelor
Seminar pe tema etnobotnicelor

Astăzi, Inspectoratul de Poliție Tulcea, în colaborare cu Centru de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog și Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea au organizat un seminar cu tema „Consumul de plante etnobotanice și efectul acestora asupra tinerilor“.

Actiunea s-a adresat elevilor claselor a IX-a din cadrul Colegiului Dobrogean „Spiru Haret“ și ai Colegiului „Brad Segal“, ambele din muncipiul Tulcea.
De asemenea, invitatul acestei întruniri a fost Doru Căpriţă, care a ținut să atragă atenția că adolescenții pot fi diferiți și prin activități constructive și nu numai prin cele menite să le pună viața în pericol.
„S-a pus accent pe faptul că aceste practici sunt în strânsă corelație cu afilierea tinerilor la grupuri cu potențial infracțional fapt ce ar periclita în mod direct evoluția acestora socială, societatea marginalizând comportamentele de acestă natură, prin urmare concepția inițială de a fi diferit devenind similară cu trimiterea consumatorilor către zona marginală a societății“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite