Eficienţă: Primarul municipiului le-a trasat celor doi viceprimari sarcini administrative. Iată ce trebuie să facă Ghionu şi Drăniceanu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu a aşteptat prea mult pentru a discuta sarcinile fiecăruia în parte. La numai câteva minute de la alegerea viceprimarilor Ovidiu Ghionu şi Dan Drăniceanu, primarul Constantin Hogea a stabilit care sunt principalele responsabilităţi pentru cei doi.

Puţin ironic, democrat-liberalul Constantin Hogea le-a transmis celor doi viceprimari că vor trebui să îşi urmeze promisiunile electorale.
Astfel, Dan Drăniceanu (USL) va continua planurile candidatului lor, Trifon Belacurencu şi va trebuie să se preocupe de crearea a 1.000 de locuri de muncă bine plătite, construcţia de locuinţe sociale, reducerea cu 50% a cheltuielilor cu bunurile şi serviciile, de acordarea de ajutoare lunare  în produse, de extinderea cimitirului nou. Acelaşi viceprimar se va lupta şi cu mafia pieţelelor.
Ovidiu Ghionu va fi responsabil de creşterea siguranţei în cartiere, de construcţia de locuinţe pentru tineri, de suburbia Tudor Vladimirescu şi de cartierul Vărărie Baltă.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite