Efectul bumerang în dosarul „Droguri în pungi de chipsuri“: Eliberaţi din arest, s-au apucat din nou să vândă cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vindeau cannabis (foto arhivă)
Vindeau cannabis (foto arhivă)

Au fost reţinuţi pentru că au vrut să pună în vânzare cannabis. Au ajuns în arest, iar în aprilie au fost eliberaţi. În această lună au fost prinşi din nou în flagrant, în timp ce încercau să pună pe piaţă cannabis.

La finalul săptămânii trecute, doi dintre membrii grupului au fost prinși în flagrant în Tulcea, în timp ce încercau să pună în vânzare 40 grame de cannabis, cantitatea făcând parte din ultimul din cele trei transporturi realizate de membrii grupului (în total fiind introdusă în România cantitatea de 200 grame cannabis). Acțiunea de prindere în flagrant a fost desfășurată cu sprijinul S.I.P.I. Tulcea.
Ca urmare a probelor administrate în cauză, trei dintre membrii rețelei, și anume Iulian George Ciubotaru (24 de ani),  din Tulcea, Cosmin Efimov (26 de ani), din Tulcea și Nicolae Anisim (34 de ani), din Slava Rusă  au fost arestați preventiv de către judecătorul din cadrul Tribunalului Tulcea, iar pentru alți doi membrii ai grupului, și anume  Romeo Anisim și Andrei Cosmin Dinu, au fost emise mandate de arestare europeană întrucât se aflau în Spania.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite