Ecaterina Andronescu, la Sulina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ecaterina Andronescu, la Sulina
Ecaterina Andronescu, la Sulina

Miercuri, 29 august 2012, secretarul de stat, Natalia Intotero a deschis Sesiunea de comunicare adresată studenţilor basarabeni care participă, la Sulina, la ce-a de-a XI-a serie a programului de tabere pentru elevi şi tineri români din afara graniţelor ARC 2012.

La eveniment au fost prezenţi prefectul   Lucian Simion, preşedintele Consiliului judeţean Horia Teodorescu şi directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret , Aurelian Chiriac.
Invitat special al primului atelier de dezbateri din cadrul Sesiunii de comunicare, ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ecaterina Andronescu, le-a vorbit tinerilor basarabeni despre sistemul românesc de învăţământ.
„În cadrul aceluiaşi modul, studenţii aflaţi la Sulina au discutat despre educaţia prin intermediul revistelor de specialitate, temă susţinută de domnul Costin Diaconescu, director al revistei Terra Magazin, precum şi despre mijloacele moderne de comunicare, temă susţinută de Victor Ciutacu, redactor-şef Jurnalul Naţional”“, spune Aurelian Chiriac.
Programul de tabere pentru elevi şi tineri români din afara graniţelor, „ARC 2012” este organizat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret. Acesta se desfăşoară în perioada 18 iunie – 3 septembrie  2012, în serii consecutive, de câte şapte zile, în Centrul de Agrement pentru Tineret de la Sulina şi reuneşte peste 2000 de elevi, studenţi, tineri şi profesori însoţitori din ţările aflate în jurul graniţelor ţării şi Balcani, precum şi din Italia, Canada, Croaţia, Spania etc.


Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite