Fostul mare fotbalist Roberto Baggio vine la vânătoare în Delta Dunării!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist italian a făcut o escală pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, în drumul său spre Deltă. Acum este în Brăila, iar de mâine seară este aşteptat în Delta Dunării.

Roberto Baggio, considerat unul din cei mai mari fotbalişti din lume, a venit în România la o partidă de vânătoare, în Delta Dunării, un loc frecventat de mai mulţi ani de acesta. În drumul său spre Deltă, Baggio a făcut o escală pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, unde a avut de declarat o serie de arme de vânătoare. În ajutorul angajaţilor de la poliţiştilor de frontieră a venit fostul senator Ionuţ Nasleu, care se afla în aeroport în aşteptarea iubitei sale, care trebuia să sosească de la Bucureşti.
„A fost o întâlnire surprinzătoare. Pentru că ştiu bine limba italiană, am dat o mână de ajutor celor de la Poliţia de Frointieră. Baggio a fost unul din cei mai mari fotbalişti, dar e super modest şi de treaba. Am vorbit cam 15 minute”, a declarat Ionuţ Nasleu.
Invitat la vânătoare în Banat
Printre armele de vânătoarea pe care le-a avut în bagaje Roberto Baggio a fost şi o puşcă semiautomată. Între Baggio şi Nasleu s-a legat rapid o amiciţie, iar timişoreanul l-a invitat pe fostul internaţional la o partidă vânătoare în Banat.
„Am schimbat numerele de telefon şi rămâne să mai vorbim. L-am invitat la vânătoare la noi, avem destule locuri în Timiş şi Caraş-Severin. Şi eu sunt vânător, am permis, dar eu împuşc doar mistreţ şi fazani”, a mai declarat Ionuţ Nasleu. Roberto Baggio a fost declarat cel mai bun jucător din lume în 1993, când a primit şi Balonul de Aur. A jucat în naţionala italiei între 1988 şi 2004, pentru care a marcat 26 de goluri. A fost legitimat de-a lungul carierei la Vicenza, Fiorentina, Juventus Torino, AC Milan, Bologna, Internationale Milano şi Brescia.
În Delta Dunării există 26 fonduri de vânătoare, cu o suprafaţă totală de aproape 320 de mii de hectare. ARBDD a încheiat, anul trecut, contracte pentru 18 fonduri de vânătoare, cele mai multe din ele, respectiv 13, fiind închiriate de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi. Şapte fonduri de vânătoare, considerate zone geno­fond, nu au fost atribuite în gestiune niciunei asociaţii. Conform legislaţiei, pe teritoriul Rezervaţiei se pot vâna 35 de specii de păsări şi de animale.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite