EXCLUSIV A fost prins hoţul care a furat 100.000 de lei din casa episcopului de Tulcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Niculescu din Târgu Mureş va sta 29 de zile după gratii pentru că în noaptea de 2 spre 3 mai 2011 a intrat în casa episcopului de Tulcea, Visarion Bălţat, şi a furat produse în valoare de 100.000 de lei. Acesta a acţionat împreună cu un complice, despre care nu se ştie încă unde se află.

Bărbatul a fost reţinut pentru infracţiunea de furt calificat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea l-a propus pentru arest preventiv, iar magistraţii tulceni au admis cererea parchetului.  Hoţul care a furat din casa mai marelui bisericii tulcene va sta după gratii până pe data de 22 iunie inclusiv.


PS Visarion Bălţat, Episcopul Tulcii

În noaptea de 2 spre 3 mai 2011, Vasile, împreună cu o altă persoană a intrat în casa episcopului Visarion Bălţat, a forţat yala, a spart butucul şi a furat din locuinţă bani şi bunuri, prejudiciul ridicându-se la 100.000 de lei. Cei doi furaseră medalii de aur, de argint şi alte produse de cult extrem de valoroase. Bunurile nu au fost recuperate.
În timp ce hoţii îi prădau casa, Episcopul Visarion era la Sibiu, acolo unde participa la o serie de manifestări dedicate culturii nord-dobrogene, fiind invitat de Biblioteca Judeţeană Astra din Sibiu.

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite