ELECTORAL Promisiuni de campanie în mediul rural: Apă potabilă gratis, cofetărie şi pui ieftini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Ilie, primarul localităţii Luncaviţa
Ştefan Ilie, primarul localităţii Luncaviţa

Primarul localităţii Luncaviţa, Ştefan Ilie (PDL) şi candidat pentru al treilea mandat, face apel la contracandidatul său, Cătălin Andreescu (32 de ani), de la USL, să nu mai facă promisiuni nerealiste în campania electoral.

Din promisiunile făcute de candidatul la primăria Luncaviţa: dacă va fi ales, nimeni nu mai plăteşte apa, nici gunoiul. Sala de sport se tranformă în croitorie, localitatea va avea o nouă cofetărie, iar localnicii vor putea cumpăra pui ieftini.
„Trebuie să recunosc că sunt dezamăgit de modul în care unii înțeleg să-și facă campanie electorală. Sunt dezamăgit de contracandidații mei care îi mint și îi amăgesc pe oameni. Am ajuns și la concluzia că sunt total în afara realității cei care promit că dacă vor fi aleși nu se va mai plăti apa, gunoiul, că vor face fabrici și uzine, că va curge laptele și mierea!“, spune candidatul PDL la primăria Luncaviţa, Ştefan Ilie.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite