ELECTORAL Primarul din Tulcea a inaugurat locuinţele sociale neterminate GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii au primit contractele, dar nu au voie să semneze toate foile
Unii au primit contractele, dar nu au voie să semneze toate foile

Zeci de tineri tulceni care au primit repartiţie în blocurile ANL din cartierul Lotizare (de la ieşirea din municipiul Tulcea) au fost chemaţi azi la inaugurarea locuinţelor sociale. Singura problemă este că locuinţele nu sunt încă gata. O parte din viitorii chiriaşi au avut ocazia de a vizita apartamentele pe principiul „porţilor deschise“.

Ultimele detalii tehnice pentru ca apartamentele şi garsonierele să poată fi date „la cheie“ vor fi puse la punct în 20 de zile, a precizat primarul municipiului, Constantin Hogea (şi candidat la un nou mandat). Numai că în cinci zile sunt alegerile, iar o inagurare la două săptămâni de la alegeri pare să fie inutilă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Cei care au primit repartiţie nu au apreciat, însă, gestul electoral de a-i chema marţi dimineaţă la o inaugurare făcută degeaba, mai ales că o bună parte din ei ar fi trebuit să fie la muncă la acea oră.
„Asta este bătaie de joc, nu campanie electorală. Pentru ce ne-au chemat acum aici, să stăm în soare, când putea foarte bine să ne invite peste 20 de zile, să ne dea cheile, să facă inaugurarea? Nu ne ajunge cât au întârziat lucrările?“, întreabă unul dintre beneficiarii unei locuinţe ANL.


Dacă i-ar fi transmis tinerei că vine pe şantier, poate s-ar fi încălţat adecvat

Lucrările pentru aceste  blocuri au fost începute în 2009, după care finanţarea s-a blocat. De abia în această lună vor fi date în folosinţă, promite primarul.
De la evenimentul de azi, de la ora 11.00, nu  au lipsit preoţii, care au sfinţit lucrările, nici scurta slujbă dedicată acestui eveniment. Au venit şi consilieri locali, aşa cum se cuvinte, care au aplaudat la propriu investiţia, oficialităţile au luat cuvântul, după care le-au urat din priviri locatarilor din ANL-uri „aşteptare plăcută“.
adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Tulcea despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  Vom reveni cu amănunte.

Zeci de tulceni la pseudo-inaugurarea de azi
Prin pământ la noile locuinţe sociale
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite