Drum bun spre mănăstirea de rit vechi Uspenia. Vezi aici cum arată drumul acum şi cum arăta înainte de reabilitare! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a inaugurat drumul spre mănăstirea Uspenia
S-a inaugurat drumul spre mănăstirea Uspenia

Localnici, preoţi, copii şi oficiali ai Consiliului Judeţean Tulcea au participat în această după amiază la tăierea panglicii pentru investiţia în drumul care leagă  Slava Rusă de mănăstirea de rit vechi din zonă.

Reabilitarea celor 4 kilometri de drum a costat aproape 4 milioane de lei şi a fost achitată dim bugetul Consiliului Judeţean Tulcea. „Turismul este apreciat ca o componentă importantă pentru dezvoltarea economică a judeţului.

Click pe poze pentru a vedea mai multe poze cu drumul după reabilitare!

Printre obiectivele turistice din judeţ ce trezesc interesul turiştilor este şi Mănăstirea de rit vechi Uspenia, aflată la o distanţă de 4,2 km de localitatea Slava Rusă. Reabilitarea drumului judeţean va duce la dezvoltarea turismului şi astfel la creşterea numărului de spaţii de cazare, crearea unor locuri de muncă, dezvoltarea serviciilor, ridicarea nivelului de trai al locuitorilor“, spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Boieru.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu drumul înainte de reabilitare!

Preşedintele Tarhon s-a specializat în inaugurat investiţiile ministrului Udrea la Tulcea Aşa arăta drumul înainte de inaugurare
Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite