Droguri în pungi de chipsuri: Doi tineri din Tulcea aduceau cannabis din Spania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Iulian Ciubotaru (23 de ani) a fost prins în flagrant în timp ce, aflându-se pe strada Babadag din municipiul Tulcea, primea un colet în care existau suspiciuni că s-ar afla cannabis vegetal.

După desfacerea coletului, oamenii legii au constatat că într-o cutie de chipsuri era ascunsă cantitatea de cca 40 de grame de fragmente vegetale. Substanţa a fost ridicată şi urmează a fi supusă analizelor de specialitate.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că drogurile erau achiziţionate din Spania şi trimise în România, prin intermediul unei firme de coletărie internaţională şi transport persoane, destinaţia fiind municipiul Tulcea, de unde erau preluate de George Iulian şi de Cosmin Efimov (25 de ani) din Tulcea, care le comercializau.
„În cauză s-au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi suspecţi din Tulcea, unde a fost identificat şi un cântar elecronic de precizie. Tinerii (organizatorul reţelei şi unul din dealeri) au fost reţinuţi pentru 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere, iar Tribunalul Tulcea a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat în scopul săvârşirii de infracţiuni grave, trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc. Acţiunea a fost organizată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea şi cu sprijinul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Tulcea“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite