Două drumuri naţionale şi trei drumuri judeţene închise. Cum se circulă azi în Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe mai multe drumuri din judeţul Tulcea nu se circulă astăzi, iar pe alte porţiuni de drum se circulă cu mare dificultate. Cele mai scăzute temperaturi se înregistrau azi dimineaţă la Topolog (minus 14 grade).

UPDATE: Pe drumul spre Murighiol (în special în zona intersecţia spre Mahmudia) se circulă cu mare dificultate. Autorităţile judeţene spun că imediat după ce se va opri vântul vor reuşi să rezole problema din această zonă.

În judeţul Tulcea drumurile sunt acoperite cu zăpadă frământată de 4-5 centimetri, iar izolat s-au format suluri de zăpadă de 20 de centimetri. Vântul bate cu până la 60 de kilometri la oră.
Conform informaţiilor furnizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, nu se circulă pe două drumuri naţionale.
Este întreruptă circulaţia pe DN 22A  (Hârşova - Cataloi) unde se înregistrează viscol la sol, iar vizibilitatea este redusă. Varianta ocolitoare: Tulcea (DN22 kilometrul 178+000) - intersecţie DN22 (kilometrul 287+456) cu DN 2A (kilometrul 196+200) - Ovidiu-Hârşova (DN 2A kilometrul 124+000).
De asemenea, s-a întrerupt circulaţia pe DN 22F  (Izvoarele - Nalbant), unde este viscol la sol, vânt puternic şi vizibilitate sub 50 de metri.
În plus, nu se circulă pe următoarele de porţiuni de drumuri judeţene: DJ 222, Tulcea – Agighiol, DJ 229A, Cataloi – Teliţa, DJ 222, Ceamurlia de Jos – Jurilovca.
Se circulă cu dificultate pe DN 22A  (Cataloi - Topolog) unde, ca urmare a vremii nefavorabile, s-a instituit restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone. În aceeaşi situaţie este şi DN 22D  (Măcin - Ciucurova). De asemenea este interzisă circulaţia maşinilor mai mari de 3,5 tone.
Pe drumurile judeţene circulaţia este îngreunată pe DJ 222, 2 Cantoane - Sarighiol de Deal, DJ 222B, Vasile Alecsandri – Topolog – Dorobanţu, DJ 222G, Dăeni – Făgăraşu Nou.
Cel mai frig era azi dimineaţă la Topolog, acolo unde se înregistrau minus 15 grade. În municipiu sutntminus 12 grade, la Enisala minus 11 grade, iar la Izvoarele minus 12 grade.
Bara Sulina este în continuare impracticabilă, iar cursele de pasageri Crișan - Mila 23 și Crișan - Caraorman  au fost anuilate din cauza gheții pe canalul Caraorman și Dunărea Veche.



Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite